Goedkoop en snel uw ontruiming regelen met studentverhuizers

Een verhuizing realiseren is niet zo makkelijk. Vooral niet als u opzoek bent naar iemand die het voor een lage prijs, en met goede service en verstand van zaken kan doen. In dit artikel gaan we u vertellen hoe u de verhuizing op een efficiënte, goedkope manier kan realiseren.

Ontruimen van een woning

Een ontruiming kan een emotionele en ingrijpende zaak zijn. Zeker wanneer het een faillissement betreft of als er een naaste is overleden. Bij een gedwongen ontruiming door schulden of wangedrag is uw prioriteit vaak zo snel mogelijk op een veilige en zorgvuldige manier verhuizen. Als u dit zelf probeert kan het fout gaan. Aangezien de meeste mensen niet over de attributen beschikken voor een goede verhuizing of ontruiming. Hierdoor loopt u kans dat u in tijdnood komt. Ook voor zakelijke klanten kan een spoedontruiming soms erg nuttig zijn, de bedrijfsruimte waar u in zat kan door sommige verhuisbedrijven al in een dag helemaal schoon en leeg worden opgeleverd.

Een goedkope manier

U heeft er misschien nog nooit van gehoord: een verhuisbedrijf dat met studenten werkt. Er zijn daadwerkelijk bedrijven die met studenten werken om zo een goedkope verhuizing te realiseren. Deze studenten zijn gespecialiseerd in het verhuizen van goederen. Omdat het goedkoper is dan een ander verhuisbedrijf betekent het niet dat er minder service wordt gegeven of dat de verhuizers van mindere kwaliteit zijn. Alle medewerkers van het bedrijf weten wat ze doen. Hieronder staan een aantal servicepunten:

  • Professionele verhuizers, hoogopgeleide student verhuizers en een gedegen verhuisopleiding
  • Binnen enkele minuten heeft u kosteloos een prijsschatting
  • Tijdens weekenden en feestdagen, soms komt het u gewoon niet anders uit. Onze studenten werken in het weekend of de feestdagen
  • Flexibel ingesteld zoals: verhuizen met de klant samen, full service verhuizen, werktijden
  • Goedkoop door inzet van goedkope werknemers

Dit zijn een aantal punten die u kunt verwachten bij een verhuisservice die met studenten werkt. Maar de kosten van een verhuizing zijn bovendien belangrijk. De kosten voor een verhuizer liggen rond de 24,95 euro per uur. Let wel: dit is gemiddeld genomen en kan verschillen per verhuisbedrijf.

Verhuislift huren  

Het kan zo zijn dat u op de derde verdieping woont, dan is het niet heel fijn als u uw meubels via de trap moet vervoeren naar beneden of boven. In bepaalde gevallen is het vervoeren door een te klein trappengat niet haalbaar. Hier worden vaak verhuisliften ingezet. Met een bereik van 18 meter is dit vaak de beste oplossing. Er wordt niet alleen tijd maar eveneens geld gewonnen. Tijd is geld.

U kunt net als de verhuizers, de verhuislift huren voor een realistische prijs. U kunt ook beide huren voor een klus. Dit is fijn aangezien het besturen van een verhuislift nog best complex kan zijn. Als iemand hem bestuurt die er verstand van heeft en die u kan helpen met verhuizen van uw goederen is het mooi meegenomen.


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
4 tips voor een nieuw interieur na een verbouwing

Bent u net klaar met verbouwen en wilt u een…

Read More
thumb-img
Kaweco – een luxe merk dat fijne pennen aanbiedt

Wat is de merkgeschiedenis van Kaweco? Kaweco is een Duitse…

Read More
thumb-img
Zo zorg je voor een gezellige sfeer in je woonkamer

Of je nu vrienden op bezoek krijgt, of je simpelweg…

Read More
thumb-img
Basisbenodigdheden voor het verven van een binnenmuur

Ga je zelf een muur verven? Dan heb je een…

Read More
thumb-img
De voordelen van ISO 9001 certificering

Een ISO certificering is een certificaat waarmee jouw bedrijf aan…

Read More
  • Categorieën