Top 5 wanddecoratie tips

Als je van mening bent dat jouw huisje een beetje saai is en je wilt daar graag iets aan doen, kun je dit op diverse manieren doen. Je kunt gaan schilderen en behangen maar veel mensen zien vaak op tegen het klussen. Je kunt ook op een heel eenvoudige manier je huis een andere look geven door met wanddecoratie aan de slag te gaan. Hiermee creëer je heel snel de sfeer die jij graag in je huis terugziet. Wij hebben voor jou 5 wanddecoratie tips die je hier zeker zullen bij helpen.

Tip 1 Wandkleden

Heb je een lange saaie muur in je woonkamer? Met wandkleden aan de muur creëer je een heel warme sfeer. Wandkleden zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. Voor iedere woonstijl zijn er wel leuke wandkleden te vinden. Door verschillende vormen en kleuren te mixen, maak je het extra spannend.

Tip 2 Wandplanken

Een andere leuke manier om je muur aan te kleden zijn wandplanken. Ook hiermee kun je weer alle kanten uit. Zo geven wandplanken in combinatie met staal een echte industriële look. Combineer dit dan met wat stoerdere accessoires. Liever een wat landelijkere woonstijl? Ook dan geven wandplanken in combinatie met leuke vaasjes of fotolijstjes een gezellig aanzicht.

Tip 3 Behangcreaties

Natuurlijk kun je een muur in zijn geheel behangen. Veel leuker is het om een deel van de muur van een leuke print te voorzien. Je kunt voor kant en klare prints kiezen maar veel creatiever is het om met knippen en plakken je eigen creatie te maken. Zo krijg je een heel unieke muur in je kamer.

Tip 4 Fotowand

Heb je een kale grote en hoge muur en heb je geen idee wat je ermee aan moet? Hang hem dan vol met foto’s. Bij voorkeur natuurlijk persoonlijke foto’s. Het leukst is het om hier verschillende maten en vormen lijsten voor te gebruiken. Je kunt hiervoor één kleur gebruiken maar als je verschillende kleuren gebruikt zal het wellicht nog een spannender effect geven.

Tip 5 Combinaties houden het spannend

Als je met wanddecoratie aan de slag gaat, wissel dan verschillende materialen, vormen en kleuren met elkaar af. Dit zorgt ervoor dat het allemaal net wat spannender blijft. Inspiratie nodig? Het Muurtje heeft je een uitgebreid assortiment met producten om jouw wanden een gezellig te maken. Je zult er vast en zeker slagen.


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
Alles wat je wilt weten over vloerverwarming!

Vloerverwarming heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen in…

Read More
thumb-img
Wat is een bouwkundige keuring?

Als je op zoek bent naar een eigen woning, sta…

Read More
thumb-img
Van gas naar inductie ombouw

Koken kan op twee soorten kookplaten: een gaskookplaat of een…

Read More
thumb-img
Een airco laten installeren Dronten door Polarcool

Woon of werk je in het prachtige Dronten, maar is…

Read More
thumb-img
Koop de beste houtpellets voor in je kachel van Jekro

Ben je op zoek naar houtpellets van hoge kwaliteit voor…

Read More
  • Categorieën