Top 5 wanddecoratie tips

Als je van mening bent dat jouw huisje een beetje saai is en je wilt daar graag iets aan doen, kun je dit op diverse manieren doen. Je kunt gaan schilderen en behangen maar veel mensen zien vaak op tegen het klussen. Je kunt ook op een heel eenvoudige manier je huis een andere look geven door met wanddecoratie aan de slag te gaan. Hiermee creëer je heel snel de sfeer die jij graag in je huis terugziet. Wij hebben voor jou 5 wanddecoratie tips die je hier zeker zullen bij helpen.

Tip 1 Wandkleden

Heb je een lange saaie muur in je woonkamer? Met wandkleden aan de muur creëer je een heel warme sfeer. Wandkleden zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. Voor iedere woonstijl zijn er wel leuke wandkleden te vinden. Door verschillende vormen en kleuren te mixen, maak je het extra spannend.

Tip 2 Wandplanken

Een andere leuke manier om je muur aan te kleden zijn wandplanken. Ook hiermee kun je weer alle kanten uit. Zo geven wandplanken in combinatie met staal een echte industriële look. Combineer dit dan met wat stoerdere accessoires. Liever een wat landelijkere woonstijl? Ook dan geven wandplanken in combinatie met leuke vaasjes of fotolijstjes een gezellig aanzicht.

Tip 3 Behangcreaties

Natuurlijk kun je een muur in zijn geheel behangen. Veel leuker is het om een deel van de muur van een leuke print te voorzien. Je kunt voor kant en klare prints kiezen maar veel creatiever is het om met knippen en plakken je eigen creatie te maken. Zo krijg je een heel unieke muur in je kamer.

Tip 4 Fotowand

Heb je een kale grote en hoge muur en heb je geen idee wat je ermee aan moet? Hang hem dan vol met foto’s. Bij voorkeur natuurlijk persoonlijke foto’s. Het leukst is het om hier verschillende maten en vormen lijsten voor te gebruiken. Je kunt hiervoor één kleur gebruiken maar als je verschillende kleuren gebruikt zal het wellicht nog een spannender effect geven.

Tip 5 Combinaties houden het spannend

Als je met wanddecoratie aan de slag gaat, wissel dan verschillende materialen, vormen en kleuren met elkaar af. Dit zorgt ervoor dat het allemaal net wat spannender blijft. Inspiratie nodig? Het Muurtje heeft je een uitgebreid assortiment met producten om jouw wanden een gezellig te maken. Je zult er vast en zeker slagen.


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
Waarom de trap en keuken vaak een renovatie nodig hebben

In veel huizen zijn de trap en de keuken twee…

Read More
thumb-img
Waarom er spouwmuurisolatie gebruikt wordt

Spouwmuurisolatie is een populaire en effectieve methode om de thermische…

Read More
thumb-img
Bouwvoertuigen: De Krachtpatsers op de Bouwplaats

In de wereld van de bouw zijn er krachtpatsers die…

Read More
thumb-img
Heftruck gebruiken voor klusjes rondom je huis

Bij het denken aan een heftruck, schiet waarschijnlijk direct het…

Read More
thumb-img
De vele voordelen van een Bureau Infrarood Paneel

In de wereld van verwarmingssystemen zijn er talloze opties om…

Read More
  • Categorieën