Restaurant verbouwen? Dit is het moment!

Tijdens de coronacrisis is het helaas voor veel horecabedrijven niet mogelijk om de gebruikelijke bedrijfsvoering te hebben. Horecagelegenheden hebben de deuren tijdelijk moeten sluiten en kunnen op dit moment maar binnen beperkte capaciteit gasten ontvangen. Nu kan je als horecaondernemer bij de pakken neer gaan zitten, maar dit is natuurlijk de beste tijd om het restaurant te gaan verbouwen. Je hoeft het restaurant niet te sluiten terwijl andere restaurants open blijven om de verbouwing uit te voeren en loopt zo dus geen gasten mis.

Het hart van de onderneming

Naast de passie van de ondernemer die het restaurant draaiende houdt, is het natuurlijk van belang dat de koelkasten en vriezers van de onderneming in goede conditie zijn. De koelkasten in de onderneming zorgen er namelijk voor dat de groentes vers blijven en hun kleur behouden en de gasten koude drankjes kunnen krijgen. Door de vriezers kunnen producten langer op voorraad gehouden worden, zonder dat deze producten bederven. Naast het feit dat een verouderde koelkast ervoor kan zorgen dat de producten niet in de optimale condities bewaard wordt, kan dit ook voor een hoge energierekening zorgen. Als horecaondernemer wil je, helemaal in deze tijd, de rekeningen zo laag mogelijk houden. Om ervoor te zorgen dat de energierekening zo laag mogelijk is, is het dan ook aangeraden om te kijken of de koelkasten en vriezers nog goed werken of dat deze aan vervanging toe zijn.

Koelkasten en vriezers vervangen

De horeca koelingen en vriezers bij Horecawebstore zijn uitermate geschikt om de huidige koelkasten en vriezers te vervangen. Deze koelingen en vriezers zijn namelijk speciaal gericht op de horeca en komen in alle soorten en maten. Zo zijn er onder andere gekoelde vitrines die de mooie producten aan de klant laten zien, koelkasten met glazen deur zodat de gasten gelijk de aanwezige drankjes kunnen zien, saladettes en natuurlijk ook koelkasten zonder glazen plaat. Er zijn ook verschillende modellen vriezers aanwezig bij Horecawebsite. Dit zijn onder andere de reguliere vriezer als vrieswerkbanken, vrieskisten en vriescellen. Daarnaast zijn er bij de horeca koelingen en vriezers bij Horecawebstore ook allerlei machines te koop die het werken in de horeca makkelijker maken voor de werknemers. Hieronder vallen bijvoorbeeld ijsmachines, slagroommachines, gekoelde werkbanken en zelfs gekoelde afvalbakken.


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
Ben jij op zoek naar een zaden leverancier? Lees hier snel verder!

Hou jij van tuinieren en ben jij de trotse bezitter…

Read More
thumb-img
Hoe kun je een houten vloer het beste onderhouden?

3 praktische tips om je houten vloer te onderhouden Een…

Read More
thumb-img
Zorg voor warmte in je huis

Iedereen houdt van een aangename temperatuur in huis, en omdat…

Read More
thumb-img
Welk materiaal is geschikt voor een garagedeur?

Ben je aan het kijken naar garagedeuren? Wil je een…

Read More
  • Categorie├źn