Hoe kan een bed helpen bij de zorg?

Ontvang jij mantelzorg aan huis? Dan is het type bed dat je hebt heel belangrijk. Als jij een normaal bed hebt kan de mantelzorger of verpleger moeite hebben om je te helpen, simpelweg omdat deze zo laag is. Een zogeheten seniorenbed biedt uitkomst. Bij DeSuite.nl maken ze zorgbedden voor senioren op maat, en dat is goed nieuws. Over het algemeen zijn dit soort zorgbedden namelijk super lelijk, wat het niet echt aantrekkelijk maakt er een te kopen. DeSuite.nl brengt daar verandering in aan, door met je mee te denken over een oplossing die zowel comfortabel als stijlvol is. Klinkt dat je als muziek in de oren? Lees dan verder over alle mogelijkheden van een zogeheten zorgbed.

Ga voor een hoog laag bed

Het eerste waar je aan denkt bij een zorgbed is natuurlijk de hoogte ervan. Hoe lager het is bed, hoe lastiger het is om eruit op te staan en in bed te stappen. Klinkt logisch zou je denken, maar hoe los je dat op? Met een speciaal zorgbed voor senioren met een hoog laag functie sta je gemakkelijk op. Deze kun je namelijk met een speciale afstandsbediening in hoogte verstellen. Het gehele matras kun je hoger en lager zetten, zodat de mantelzorger of verpleger je gemakkelijk kan helpen. Lig je eenmaal in bed? Dan zet je hem weer wat lager, zodat je weinig risico loopt als je uit bed valt.

Een deelbaar bed speciaal voor koppels

Slaap jij nog steeds graag met je partner in één bed, maar heb je wel bepaalde zorg nodig? Dan kunnen jullie een speciaal deelbaar bed aanschaffen. Dit is een tweepersoons bed dat bestaat uit twee losse delen, die door de wieltjes eronder gemakkelijk uit elkaar te rijden zijn. Zo kan de mantelzorger of verpleger jou gemakkelijk aan beide kanten helpen, en kunnen jullie toch samen slapen. Het verrijden van de losse bedden is erg makkelijk. Bovendien kun je er op deze manier altijd nog voor kiezen om in de toekomst los van elkaar te slapen. Dit is de reden dat veel koppels voor een deelbaar bed kiezen. Het is immers zonde om een luxe tweepersoons bed te kopen als je denkt in de toekomst meer zorg nodig te hebben.

Een bed met FPS-technologie

Bij zorg aan bed denk je misschien niet direct aan een bed met FPS-technologie, maar dat zou je wel moeten doen. Een zorgbed voor senioren wordt namelijk geregeld met deze technologie aangevuld, en wel om de volgende redenen. Deze bijzondere techniek bestaat uit subtiele geluidsgolven die het herstel van je lichaam stimuleren. Ze verbeteren namelijk je bloedsomloop, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en spieren en gewrichten soepeler worden. Een matras waar FPS-technologie in zit verwerkt is een weldaad voor je lijf, zeker als je reeds op leeftijd bent. Je merkt al na enkele nachten dat je fitter bent, minder pijn hebt en makkelijker beweegt. De moeite waard om je erover in te lezen dus, en bij DeSuite.nl om meer informatie te vragen betreft deze bijzondere techniek.  


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
Hoe je op 7 creatieve manieren een donkere kamer kunt opfleuren

Snel een sombere en donkere kamer in een woning opfleuren…

Read More
thumb-img
De mogelijkheden voor het verwarmen van water

Wanneer je gaat verbouwen, is het goed om meteen te…

Read More
thumb-img
Nieuwe technieken in de bouw

De ontwikkelingen staan de laatste jaren zeker niet stil, en…

Read More
thumb-img
Efficiënt gebruik van CNC bedfreesmachines: Praktische tips voor optimalisatie van productie

CNC bedfreesmachines zijn essentiële apparaten in de moderne maakindustrie. Het…

Read More
thumb-img
Optimaliseren van magazijnwerkzaamheden: De voordelen van elektrische heftrucks

De wereld van magazijnbeheer heeft een opmerkelijke verschuiving meegemaakt naar…

Read More
  • Categorieën