Een make-over van je huis in drie prijsklassen

Het is altijd leuk om je huis een make-over te geven. Of je dit nu klein of groots aanpakt. Iets vernieuwen in je huis geeft altijd een voldaan gevoel. We zetten drie soorten make-overs voor je huis op een rijtje in verschillende prijsklassen. Voor ieder wat wils.

Mini make-over

Ben jij eigenlijk wel tevreden met je huis en heb je niet heel veel extra’s nodig? Maar zou je het toch net even anders willen? Ga dan voor een mini make-over van je huis. Het gaat hierbij om veranderingen die niet heel erg veel moeite kosten en die fijn zijn voor je portemonnee. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een muur in je woonkamer te veranderen. Geef je saaie witte muur een kleurtje, zoals groen, en hang er wat leuke decoratie aan op. Wil je het gedurfder aanpakken? Gebruik dan behang met een printje voor deze muur. Ook kun je letterlijk meer groen in je huis brengen, zoals veel planten. Zet ze weg in potten en hang ze op in bakken.

Kleur en luxe

Wil je net iets meer veranderen dan alleen een muur en heb je een wat ruimer budget? Investeer dan in nieuwe meubelen. Kies voor een compleet andere stijl. Had je altijd een redelijk basic interieur met basiskleuren zoals grijs, beige en gebroken wit? Doe dan eens gek en kies bijvoorbeeld voor meer kleur in huis. Blijf wel altijd bij jezelf, je moet je natuurlijk wel thuis voelen in je eigen huis. Kies bijvoorbeeld voor een gekleurde bank en werk van hieruit verder met gekleurde accessoires. Of voeg een industrieel tintje toe aan je woonkamer met zwarte lampen en kastjes van staal. Wil je wat meer luxe in je huis? Dan kun je ervoor kiezen om een eigen sauna aan te schaffen. Zo creëer je thuis te eigen wellness en voelt elk saunabezoek als een soort vakantie in je eigen huis. Neem voor een kwalitatief goede sauna eens een kijkje bij Elite Wellness.

Een aanbouw

Wil je echt een compleet andere stijl in je huis of wil je meer ruimte? Dan moet je huis echt in de basis worden omgegooid. Je zou in dit geval kunnen denken aan een aanbouw. Een aanbouw kost redelijk wat geld, maar vergeet niet dat je huis hiermee stijgt in waarde. Daarbij creëer je voor jezelf veel meer ruimte, wat natuurlijk meer woongenot op gaat leveren.

Huis tijdelijk niet bewoonbaar?

Bij grote verbouwingen kan het wel eens voorkomen dat een huis tijdelijk niet meer te bewonen is. De keuken kan er bijvoorbeeld helemaal uit liggen, en de hele dag in de herrie zitten is ook geen pretje. Wat steeds meer mensen doen in dergelijke situaties is een camper huren. Zo hoef je niet in een bouwplaats te wonen en kan je tijdens de gehele verbouwing gebruik maken van zaken als een keuken.


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
Een inleiding tot nieuwbouw: het creëren van dromen

Nieuwbouwprojecten vormen de kern van de vastgoedmarkt, waarbij visionairen en…

Read More
thumb-img
Extra ruimte in en rondom je huis creëren? Dat kan!

Wanneer je graag aanpassingen wil doen in je huis is…

Read More
thumb-img
De noodzaak van een aannemer voor klusjes in en om het huis

Of je nu een kleine reparatie nodig hebt of een…

Read More
thumb-img
Innovatieve airco oplossingen

In Maastricht, een stad bekend om haar historische schoonheid en…

Read More
thumb-img
Deze 4 dingen zijn onmisbaar op de bouwplaats

Op de bouwplaats is het van groot belang om een…

Read More
  • Categorieën