4 tips voor een nieuw interieur na een verbouwing

Bent u net klaar met verbouwen en wilt u een nieuw interieur, dan kan Epoxy Shop jou daar bij helpen. Wil je een epoxy tafel kopen, dan kan dat in verschillende uitvoeringen. 

Tip 1: weet wat je wensen zijn

Bedenk eerst goed wat je wensen zijn en wat je allemaal nieuw wilt hebben. Dit kan je doen door inspiratie op te doen. De inspiratie kan je opdoen via veel verschillende kanalen, denk dan aan: social media en woonmagazines. Je kan natuurlijk ook inspiratie opdoen bij andere mensen waar je een keer langs bent geweest. Langs verschillende woonwinkels gaan, brengt ook een hoop inspiratie op.

Tip 2: kies jouw woonstijl

Een nieuw interieur uitzoeken vergt veel geld en tijd. Sommige mensen schakelen hier liever iemand voor in, maar je kan het natuurlijk ook zelf doen. Er bestaan een hoop interieurstijlen zoals: modern, urban, industrieel en bohemian. Na het bepalen van een woonstijl is het belangrijk dat je bedenkt, waar je wat in huis wilt hebben. Daarna kan je gaan bedenken wat het allemaal gaat kosten. Je moet van te voren wel weten wat je besteedbaar budget is na alle kosten van de verbouwing, want anders is er een grote kans dat je meer gaat uitgeven dan dat je misschien gewild had.

Tip 3: maak een plan 

Maak een plan met wat je allemaal wilt kopen en welke winkels je eventueel wilt bezoeken. Door een plan op te stellen ga je geen dingen door elkaar doen. Omdat je al bedacht hebt wat je allemaal in de nieuwe inrichting wilt, is het alleen maar een kwestie van uitzoeken in welke winkels ze de spullen verkopen. Wanneer je iets hebt gevonden wat naar wens is, kan je het best voordat je het gaat kopen, kijken of het past in het overige besteedbare budget. 

Tip 4: woondecoratie 

Het kopen van woondecoratie kan je het beste pas doen als je alle meubels gekocht hebt en nog budget over hebt. Woondecoraties zijn van minder belang. Woondecoraties zorgen er wel voor dat er een leuke sfeer komt. Je woondecoratie pas je ook aan de gekozen woonstijl aan. Probeer zoveel mogelijk alle oude decoraties van voor de verbouwing, die nog in goede staat zijn, te combineren met de nieuwe. Dit scheelt veel in de kosten. Leuke ideeën voor woondecoratie zijn: kussens, dekens, vloerkleden, tafeldecoraties, planten, fotolijsten, schilderijen en kaarsen. Planten in huis geven een goede sfeer in huis en zorgen voor minder stress. Let wel op dat je niet te veel decoraties koopt. In de woonkamer kan je prima wat meer decoraties neerzetten dan op je kantoor. Op kantoor is het goed om het niet te vol te zetten, zodat je niet te veel afleidingen hebt en niet te druk wordt in je hoofd van alle spullen.


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
Soorten uitbreidingen aan je huis

Soorten uitbreidingen aan je huis Uitbreidingen aan je huis kunnen…

Read More
thumb-img
Het belang van installatiebedrijven

Installatiebedrijven spelen een essentiële rol in de bouw- en technieksector,…

Read More
thumb-img
De keuze tussen DIY en professionele overkappingen

Het toevoegen van een overkapping aan je huis kan een…

Read More
thumb-img
Budgetvriendelijke keukenrenovaties: haal meer uit je geld

Keukendeurtjes en keuken kopen zijn twee aspecten die onlosmakelijk verbonden…

Read More
thumb-img
In deze sectoren zijn afdekzeilen van belang

In Nederland kan het weer erg onvoorspelbaar zijn. Regen, wind,…

Read More
  • Categorieën