4 tips voor een nieuw interieur na een verbouwing

Bent u net klaar met verbouwen en wilt u een nieuw interieur, dan kan Epoxy Shop jou daar bij helpen. Wil je een epoxy tafel kopen, dan kan dat in verschillende uitvoeringen. 

Tip 1: weet wat je wensen zijn

Bedenk eerst goed wat je wensen zijn en wat je allemaal nieuw wilt hebben. Dit kan je doen door inspiratie op te doen. De inspiratie kan je opdoen via veel verschillende kanalen, denk dan aan: social media en woonmagazines. Je kan natuurlijk ook inspiratie opdoen bij andere mensen waar je een keer langs bent geweest. Langs verschillende woonwinkels gaan, brengt ook een hoop inspiratie op.

Tip 2: kies jouw woonstijl

Een nieuw interieur uitzoeken vergt veel geld en tijd. Sommige mensen schakelen hier liever iemand voor in, maar je kan het natuurlijk ook zelf doen. Er bestaan een hoop interieurstijlen zoals: modern, urban, industrieel en bohemian. Na het bepalen van een woonstijl is het belangrijk dat je bedenkt, waar je wat in huis wilt hebben. Daarna kan je gaan bedenken wat het allemaal gaat kosten. Je moet van te voren wel weten wat je besteedbaar budget is na alle kosten van de verbouwing, want anders is er een grote kans dat je meer gaat uitgeven dan dat je misschien gewild had.

Tip 3: maak een plan 

Maak een plan met wat je allemaal wilt kopen en welke winkels je eventueel wilt bezoeken. Door een plan op te stellen ga je geen dingen door elkaar doen. Omdat je al bedacht hebt wat je allemaal in de nieuwe inrichting wilt, is het alleen maar een kwestie van uitzoeken in welke winkels ze de spullen verkopen. Wanneer je iets hebt gevonden wat naar wens is, kan je het best voordat je het gaat kopen, kijken of het past in het overige besteedbare budget. 

Tip 4: woondecoratie 

Het kopen van woondecoratie kan je het beste pas doen als je alle meubels gekocht hebt en nog budget over hebt. Woondecoraties zijn van minder belang. Woondecoraties zorgen er wel voor dat er een leuke sfeer komt. Je woondecoratie pas je ook aan de gekozen woonstijl aan. Probeer zoveel mogelijk alle oude decoraties van voor de verbouwing, die nog in goede staat zijn, te combineren met de nieuwe. Dit scheelt veel in de kosten. Leuke ideeën voor woondecoratie zijn: kussens, dekens, vloerkleden, tafeldecoraties, planten, fotolijsten, schilderijen en kaarsen. Planten in huis geven een goede sfeer in huis en zorgen voor minder stress. Let wel op dat je niet te veel decoraties koopt. In de woonkamer kan je prima wat meer decoraties neerzetten dan op je kantoor. Op kantoor is het goed om het niet te vol te zetten, zodat je niet te veel afleidingen hebt en niet te druk wordt in je hoofd van alle spullen.


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
De noodzaak van een aannemer voor klusjes in en om het huis

Of je nu een kleine reparatie nodig hebt of een…

Read More
thumb-img
Innovatieve airco oplossingen

In Maastricht, een stad bekend om haar historische schoonheid en…

Read More
thumb-img
Deze 4 dingen zijn onmisbaar op de bouwplaats

Op de bouwplaats is het van groot belang om een…

Read More
thumb-img
3 tips om tijd te besparen tijdens de tuinaanleg

Is het hoog tijd om de tuin aan te pakken?…

Read More
thumb-img
De kunst van de moderne keuken

De keuken is in iedere woning een onderdeel dat direct…

Read More
  • Categorieën