Koop de beste houtpellets voor in je kachel van Jekro

Ben je op zoek naar houtpellets van hoge kwaliteit voor in je kachel? Dan ben je bij het merk Jekro aan het goede adres. Dit merk levert pellets die co2 neutraal zijn en volgens de EN norm gekwalificeerd zijn. Dit betekent dat ze aan strenge eisen voldoen en dus milieuvriendelijk zijn. Jekro houtpellets bestaan uit hardhout en naaldhout en branden daardoor erg goed. Hier komt vrijwel geen co2 vrij en dit is dus goed voor het milieu. Je kunt met deze houtpellets makkelijk een ruimte verwarmen of energie opwekken.

De hoge kwaliteit van Jekro houtpellets

Jekro houtpellets zijn van hoge kwaliteit om meerdere redenen. Ten eerste zijn ze erg milieuvriendelijk en stoten ze vrijwel geen co2 uit. Daarnaast zijn de door de strenge keuring gekomen die ze uiteindelijk de EN norm heeft gegeven. Het hardhout en naaldhout waar de pellets uit bestaan brandt goed en het is duurzaam hout dat lang meegaat. Met een klein hoeveelheid van Jekro houtpellets verwarm je al een grote ruimte of wek je veel energie op. Kies voor Jekro als je pellets van goed hout wilt waarbij kwaliteit en duurzaamheid hoog staat.

Bestel Jekro houtpellets bij ons

Wil je Jekro pellets makkelijk kunnen bestellen? Dat kan bij ons. Wij hebben standaard pellets van Jekro op voorraad en verkopen deze voor een goedkope en lage prijs. Je kunt ze bij ons in zakken bestellen of per pallet vol met zakken laten leveren. Dat heb je goed gelezen, je kunt ze inderdaad ook thuis of bij je bedrijf laten leveren. Of je nu een paar zakken besteld of meerdere pallets vol wilt, wij leveren ze binnen een paar dagen bij je thuis. Ook is er mogelijkheid om de zakken of pallets vol bij ons te komen afhalen. Wij zitten in het midden van Nederland en zijn dus makkelijk bereikbaar voor iedereen.

Bestel direct op: houtpellets-middennederland.nl


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
Soorten uitbreidingen aan je huis

Soorten uitbreidingen aan je huis Uitbreidingen aan je huis kunnen…

Read More
thumb-img
Het belang van installatiebedrijven

Installatiebedrijven spelen een essentiële rol in de bouw- en technieksector,…

Read More
thumb-img
De keuze tussen DIY en professionele overkappingen

Het toevoegen van een overkapping aan je huis kan een…

Read More
thumb-img
Budgetvriendelijke keukenrenovaties: haal meer uit je geld

Keukendeurtjes en keuken kopen zijn twee aspecten die onlosmakelijk verbonden…

Read More
thumb-img
In deze sectoren zijn afdekzeilen van belang

In Nederland kan het weer erg onvoorspelbaar zijn. Regen, wind,…

Read More
  • Categorieën