Koop de beste houtpellets voor in je kachel van Jekro

Ben je op zoek naar houtpellets van hoge kwaliteit voor in je kachel? Dan ben je bij het merk Jekro aan het goede adres. Dit merk levert pellets die co2 neutraal zijn en volgens de EN norm gekwalificeerd zijn. Dit betekent dat ze aan strenge eisen voldoen en dus milieuvriendelijk zijn. Jekro houtpellets bestaan uit hardhout en naaldhout en branden daardoor erg goed. Hier komt vrijwel geen co2 vrij en dit is dus goed voor het milieu. Je kunt met deze houtpellets makkelijk een ruimte verwarmen of energie opwekken.

De hoge kwaliteit van Jekro houtpellets

Jekro houtpellets zijn van hoge kwaliteit om meerdere redenen. Ten eerste zijn ze erg milieuvriendelijk en stoten ze vrijwel geen co2 uit. Daarnaast zijn de door de strenge keuring gekomen die ze uiteindelijk de EN norm heeft gegeven. Het hardhout en naaldhout waar de pellets uit bestaan brandt goed en het is duurzaam hout dat lang meegaat. Met een klein hoeveelheid van Jekro houtpellets verwarm je al een grote ruimte of wek je veel energie op. Kies voor Jekro als je pellets van goed hout wilt waarbij kwaliteit en duurzaamheid hoog staat.

Bestel Jekro houtpellets bij ons

Wil je Jekro pellets makkelijk kunnen bestellen? Dat kan bij ons. Wij hebben standaard pellets van Jekro op voorraad en verkopen deze voor een goedkope en lage prijs. Je kunt ze bij ons in zakken bestellen of per pallet vol met zakken laten leveren. Dat heb je goed gelezen, je kunt ze inderdaad ook thuis of bij je bedrijf laten leveren. Of je nu een paar zakken besteld of meerdere pallets vol wilt, wij leveren ze binnen een paar dagen bij je thuis. Ook is er mogelijkheid om de zakken of pallets vol bij ons te komen afhalen. Wij zitten in het midden van Nederland en zijn dus makkelijk bereikbaar voor iedereen.

Bestel direct op: houtpellets-middennederland.nl


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
Je eigen tuin maken en opknappen

In dit artikel kan je lezen hoe jij je eigen…

Read More
thumb-img
Het dak op de juiste wijze bedekken

Ieder dak is anders. Denk alleen al aan de verschillen…

Read More
thumb-img
Gemakkelijk elke plek verwarmen

Wanneer je een ruimte gaat verwarmen, dan doe je dat…

Read More
thumb-img
Tips voor het kopen van een PVC vloer

PVC vloeren zijn tegenwoordig erg populair. De kans is dan…

Read More
thumb-img
De voordelen van een professioneel ontruimingsbedrijf

Spoedontruimingen zijn vaak ingrijpende gebeurtenissen waarbij snel handelen vereist is.…

Read More
  • Categorie├źn