Koop de beste houtpellets voor in je kachel van Jekro

Ben je op zoek naar houtpellets van hoge kwaliteit voor in je kachel? Dan ben je bij het merk Jekro aan het goede adres. Dit merk levert pellets die co2 neutraal zijn en volgens de EN norm gekwalificeerd zijn. Dit betekent dat ze aan strenge eisen voldoen en dus milieuvriendelijk zijn. Jekro houtpellets bestaan uit hardhout en naaldhout en branden daardoor erg goed. Hier komt vrijwel geen co2 vrij en dit is dus goed voor het milieu. Je kunt met deze houtpellets makkelijk een ruimte verwarmen of energie opwekken.

De hoge kwaliteit van Jekro houtpellets

Jekro houtpellets zijn van hoge kwaliteit om meerdere redenen. Ten eerste zijn ze erg milieuvriendelijk en stoten ze vrijwel geen co2 uit. Daarnaast zijn de door de strenge keuring gekomen die ze uiteindelijk de EN norm heeft gegeven. Het hardhout en naaldhout waar de pellets uit bestaan brandt goed en het is duurzaam hout dat lang meegaat. Met een klein hoeveelheid van Jekro houtpellets verwarm je al een grote ruimte of wek je veel energie op. Kies voor Jekro als je pellets van goed hout wilt waarbij kwaliteit en duurzaamheid hoog staat.

Bestel Jekro houtpellets bij ons

Wil je Jekro pellets makkelijk kunnen bestellen? Dat kan bij ons. Wij hebben standaard pellets van Jekro op voorraad en verkopen deze voor een goedkope en lage prijs. Je kunt ze bij ons in zakken bestellen of per pallet vol met zakken laten leveren. Dat heb je goed gelezen, je kunt ze inderdaad ook thuis of bij je bedrijf laten leveren. Of je nu een paar zakken besteld of meerdere pallets vol wilt, wij leveren ze binnen een paar dagen bij je thuis. Ook is er mogelijkheid om de zakken of pallets vol bij ons te komen afhalen. Wij zitten in het midden van Nederland en zijn dus makkelijk bereikbaar voor iedereen.

Bestel direct op: houtpellets-middennederland.nl


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
Een inleiding tot nieuwbouw: het creëren van dromen

Nieuwbouwprojecten vormen de kern van de vastgoedmarkt, waarbij visionairen en…

Read More
thumb-img
Extra ruimte in en rondom je huis creëren? Dat kan!

Wanneer je graag aanpassingen wil doen in je huis is…

Read More
thumb-img
De noodzaak van een aannemer voor klusjes in en om het huis

Of je nu een kleine reparatie nodig hebt of een…

Read More
thumb-img
Innovatieve airco oplossingen

In Maastricht, een stad bekend om haar historische schoonheid en…

Read More
thumb-img
Deze 4 dingen zijn onmisbaar op de bouwplaats

Op de bouwplaats is het van groot belang om een…

Read More
  • Categorieën