Heerlijk buiten leven, met een tuinoverkapping.

Het nationale vrouwenvoetbal elftal is al goed op weg, we kijken dan ook met spanning uit naar de laatste finales. Want wat zijn we trots op onze kanjers, we volgen ze live op tv en moedigen ze uiteraard aan. Met het zomerse weer is het dan ook veel prettiger om buiten onder de tuinoverkapping tv te kijken met vrienden, maar wat hebben we nodig om dit waar te maken?

De juiste locatie

Ben jij voorzien van een grote tuin met daarbij een tuinoverkapping? Dat is helemaal top. Zo niet, overweeg de voor en nadelen van een tuin overkapping. Laat je deze maken door een expert of kies je voor ‘doe het zelf ’. Tijdens zomerse en regenachtige dagen kan er nog steeds gebruik gemaakt worden van de tuin. Met een heerlijke loungeset en goed gezelschap komt het helemaal goed. In de winter is een vuurtafel een warmte en sfeerbron tegelijk en tijdens de zomer heb je een grote tafel om de hapjes en drankjes te serveren.

Nodig je familie en vrienden uit

Zorg ervoor dat je voldoende lekkere hapjes en koude drankjes hebt klaar liggen, want het vrouwen voetbal gaat zo weer beginnen. Om met zijn alle te kunnen kijken vanuit de loungebank is het aan te raden een goede televisie op te hangen onder de tuinoverkapping. Hang hem op een centrale plek, zodat iedereen goed zicht heeft en geniet van de wedstrijd. Tijdens de reclame zappen jullie gewoon lekker verder. 

De tuin is een plek om samen van te genieten, of je dit nu doet vanuit een ligbed of in het zwembad. Tijdens de zomer kan het allemaal. Met een tuinoverkapping overbrug je het hele jaar, want in de winter leg je er kleedjes neer, steekt het vuurtje aan.

Een extra handige tip

Heb je geen overkapping, maar een serre of omgebouwde garage. Ook daar kan je natuurlijk met zijn alle voetbal kijken of een feestje vieren. Geniet het hele jaar door van je tuin, want daar is het voor bedoeld. Een plek van ontspanning, privacy en plezier. Zorg er ook voor dat de tuin goed onderhouden blijft, zodat je net voor de zomer geen hele klus hebt die je al zolang hebt uitgesteld. 


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
De noodzaak van een aannemer voor klusjes in en om het huis

Of je nu een kleine reparatie nodig hebt of een…

Read More
thumb-img
Innovatieve airco oplossingen

In Maastricht, een stad bekend om haar historische schoonheid en…

Read More
thumb-img
Deze 4 dingen zijn onmisbaar op de bouwplaats

Op de bouwplaats is het van groot belang om een…

Read More
thumb-img
3 tips om tijd te besparen tijdens de tuinaanleg

Is het hoog tijd om de tuin aan te pakken?…

Read More
thumb-img
De kunst van de moderne keuken

De keuken is in iedere woning een onderdeel dat direct…

Read More
  • Categorieën