Heerlijk buiten leven, met een tuinoverkapping.

Het nationale vrouwenvoetbal elftal is al goed op weg, we kijken dan ook met spanning uit naar de laatste finales. Want wat zijn we trots op onze kanjers, we volgen ze live op tv en moedigen ze uiteraard aan. Met het zomerse weer is het dan ook veel prettiger om buiten onder de tuinoverkapping tv te kijken met vrienden, maar wat hebben we nodig om dit waar te maken?

De juiste locatie

Ben jij voorzien van een grote tuin met daarbij een tuinoverkapping? Dat is helemaal top. Zo niet, overweeg de voor en nadelen van een tuin overkapping. Laat je deze maken door een expert of kies je voor ‘doe het zelf ’. Tijdens zomerse en regenachtige dagen kan er nog steeds gebruik gemaakt worden van de tuin. Met een heerlijke loungeset en goed gezelschap komt het helemaal goed. In de winter is een vuurtafel een warmte en sfeerbron tegelijk en tijdens de zomer heb je een grote tafel om de hapjes en drankjes te serveren.

Nodig je familie en vrienden uit

Zorg ervoor dat je voldoende lekkere hapjes en koude drankjes hebt klaar liggen, want het vrouwen voetbal gaat zo weer beginnen. Om met zijn alle te kunnen kijken vanuit de loungebank is het aan te raden een goede televisie op te hangen onder de tuinoverkapping. Hang hem op een centrale plek, zodat iedereen goed zicht heeft en geniet van de wedstrijd. Tijdens de reclame zappen jullie gewoon lekker verder. 

De tuin is een plek om samen van te genieten, of je dit nu doet vanuit een ligbed of in het zwembad. Tijdens de zomer kan het allemaal. Met een tuinoverkapping overbrug je het hele jaar, want in de winter leg je er kleedjes neer, steekt het vuurtje aan.

Een extra handige tip

Heb je geen overkapping, maar een serre of omgebouwde garage. Ook daar kan je natuurlijk met zijn alle voetbal kijken of een feestje vieren. Geniet het hele jaar door van je tuin, want daar is het voor bedoeld. Een plek van ontspanning, privacy en plezier. Zorg er ook voor dat de tuin goed onderhouden blijft, zodat je net voor de zomer geen hele klus hebt die je al zolang hebt uitgesteld. 


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
Kies je voor bitumen of EPDM dakbedekking?

Als het tijd is voor nieuwe bedekking van je dak,…

Read More
thumb-img
Zo vind je de vacature engineer die bij je past

Worstel jij ook al lange tijd met het gevoel te…

Read More
thumb-img
Welk isolatiemateriaal kies je?

De verscheidenheid aan EPS isolatie materialen omvat dikke vezels zoals…

Read More
thumb-img
Wat is een chemisch anker?

Ankerbouten zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid die bekend staan als…

Read More
thumb-img
Tips voor een verbouwing aan uw bedrijfspand

Het verbouwen van uw bedrijfspand is een hele klus en…

Read More
  • Categorieën