De voordelen van kunstgras

Je eigen grasmat, veel mensen vinden dit erg leuk en dat is begrijpelijk. Wat veel mensen minder leuk vinden is het onderhouden van hun grasmat. Zo zul je die bijvoorbeeld voortdurend moeten onderhouden en is het eigenlijk nooit goed. Dan krijg je weer de bobbels in het gras wat niet mooi oogt en niet fijn loopt, dan heb je weer de molshopen die jouw mooie grasmatje aantasten en dan heb je weer dat er van alles tussen je gras begint te groeien naast het gras zelf. Voor deze problemen kan kunstgras een oplossing zijn. 

Je eigen controle

Het allergrootste voordeel aan kunstgras is dat je alles zelf in de hand hebt. Je kan zelf bepalen hoe lang je gras is, waar het ligt, of er iets tussen groeit, of er oneffenheden op je grasmat zijn en ga nog maar even door. Het is dus ideaal als je zelf de regie wilt hebben over je grasmat en je hoeft er ook nog eens niet meer naar om te kijken. Je grasmat is namelijk perfect op maat gemaakt en deze maat zal onveranderd blijven gedurende de tijd dat het er ligt. Ook weet je zeker dat het gras precies zo wordt zoals je het koopt, waar dat bij echt gras altijd nog maar de vraag is. Zo heb je bijvoorbeeld bij het zaaien van echt gras dat dit graszaad opgegeten kan worden door vogels waardoor er gaten in je grasmat ontstaan en zo zijn er nog enkele voorbeelden. 

Overal waar je wilt

Een ander voordeel aan kunstgras is dat je het overal neer kunt leggen. Bij echt gras hangt het natuurlijk af van de ondergrond en de diepte van deze ondergrond, terwijl bij kunstgras het alleen relevant is waar het kan liggen en het maakt niet uit hoe het daaronder zit. Zo kun je dus ook op plekken waar voorheen geen gras kon liggen, toch gras neerleggen. Denk bijvoorbeeld aan je balkon. Hier is het in principe niet mogelijk gras neer te leggen, maar met kunstgras wordt dit toch wel mogelijk gemaakt.


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
Kies je voor bitumen of EPDM dakbedekking?

Als het tijd is voor nieuwe bedekking van je dak,…

Read More
thumb-img
Zo vind je de vacature engineer die bij je past

Worstel jij ook al lange tijd met het gevoel te…

Read More
thumb-img
Welk isolatiemateriaal kies je?

De verscheidenheid aan EPS isolatie materialen omvat dikke vezels zoals…

Read More
thumb-img
Wat is een chemisch anker?

Ankerbouten zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid die bekend staan als…

Read More
thumb-img
Tips voor een verbouwing aan uw bedrijfspand

Het verbouwen van uw bedrijfspand is een hele klus en…

Read More
  • Categorie├źn