Tijdelijke valbeveiliging bij bouwwerkzaamheden

Kies voor veiligheid op nummer één en kies voor Best Montage/Demontage B.V. Binnen de bouwsector gebeuren er helaas veel ongelukken. Het zijn helaas niet altijd ongelukken die voorkomen hadden kunnen worden, maar veel wel! Dit komt omdat er dan te weinig aandacht is besteed aan bijvoorbeeld valbeveiliging. Wanneer dat mensen op hoogte werken, is vanaf 2,5 meter hoogte valbeveiliging verplicht. Daarom is het goed dat je je er over in gaat lezen en ook weet bij wie je dan terecht kunt. Al meer dan tien jaar hebben ze bij Best Montage/Demontage B.V. ervaring op dit gebied en weten ze alles over de tijdelijke valbeveiliging bij bouwwerkzaamheden. Het gaat over het veilig kunnen werken in iedere bouwomgeving en dat wil jij toch ook?

Veilig werken op hoogte

Iedereen binnen de bouwsector moet veilig kunnen werken op hoogte, toch is dat helaas nog niet vanzelfsprekend al zou je denken dat het wel zo moet zijn. Niet iedereen houdt zich aan alle eisen, maar er is wel veel strenger toezicht. Een vorm van valbeveiliging is verplicht als er gewerkt wordt op een hoogte vanaf 2,5 meter en er zijn dan diverse constructies die dan ingezet kunnen worden. Zo heb je bijvoorbeeld de dakrandbeveiliging en dat is een professionele oplossing om veilig op hoogte te kunnen werken. Je hebt namelijk een veilige plek nodig om te kunnen werken en dan pas kun je kwaliteit leveren, zonder risico te lopen. 

Experts in veilig werken

Het belangrijkste is dat er geen ongelukken kunnen gebeuren als mensen op hoogte werken. Je moet er alles aan doen zodat zij veilig aan het werk kunnen, ook al kost het dan wat extra. De kans op ongelukken moet zo klein mogelijk zijn, geen risico lopen dus, maar juist een expert inschakelen en kiezen voor Best Montage/Demontage B.V. en zij kunnen alles voor je regelen. Vanaf nu is het op hoogte werken altijd veilig en dat is goed dat je daarvoor gaat kiezen en er in gaat investeren. Dit zorgt er niet alleen voor dat er veiliger gewerkt wordt, maar zal je medewerkers ook een veilig gevoel geven. Hierdoor kan er beter en harder gewerkt worden!


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
Hoe werkt de Airrex heater en wat maakt het een populaire keuze?

Verwarming is een essentiële factor voor comfort en welzijn, vooral…

Read More
thumb-img
De grootste voordelen  die er zijn van all-in-one laserprinters

In de moderne wereld van zakelijke technologie zijn efficiëntie en…

Read More
thumb-img
Dit kun je allemaal doen met PVC buizen

PVC buizen worden vooral gebruikt in technische industrieën. Dit is…

Read More
thumb-img
Hoe richt je jouw keuken het best in?

Bij het inrichten van een keuken zijn er bepaalde elementen…

Read More
thumb-img
Hoe kies je de juiste verf voor buitenprojecten?

Buitenprojecten zijn een geweldige manier om je huis op te…

Read More
  • Categorieën