De voordelen van je keukenkastjes spuiten

Wanneer je het liefst een nieuwe keuken wilt, omdat de oude al enkele jaren oud is en simpelweg aan vervanging toe is, dan moet je er rekening mee houden dat dit niet alleen een flinke som geld kost, maar ook de nodige rotzooi in huis geeft. Zo moet de oude keuken worden verwijderd, waardoor er ook de kans bestaat dat er een deel van de vloer opnieuw moet worden gelegd. Daarna moet de nieuwe keuken worden geplaatst en natuurlijk ook worden aangesloten. Op het moment dat alles volgens plan gaat, kan het dus heel goed zijn dat je een tijdje zonder keuken moet. Nu is dat voor een paar dagen niet zo erg, maar wanneer het enkele weken is, is het natuurlijk veel vervelender. Niet voor niets is het daarom dus ook een goed alternatief om te kiezen voor het laten spuiten van je keuken. Wil jij weten welke voordelen dit allemaal heeft? Wij vertellen het je!

Goedkoper dan een nieuwe keuken

Je kunt je voorstellen dat je keukenkastjes spuiten voordeliger is dan een hele nieuwe keuken. Het spuiten van je keuken, kost afhankelijk van de grootte van je keuken zo tussen de 1.000 en 2.000 euro. Bij deze prijs zit dan ook echt alles inbegrepen. Zo worden de kastjes gemonteerd, de losse delen gespoten en ook weer allemaal keurig netjes teruggeplaatst. Waar je bij een eenvoudige nieuwe keuken al snel 5.000 euro betaald, is dit zeker het overwegen waard als je het ons vraagt.

Snel klaar

Waar het laten plaatsen van een nieuwe keuken natuurlijk flink wat tijd in beslag neemt, omdat ook de oude keuken verwijderd moet worden, is dit bij de keukenkastjes spuiten niet het geval. Het enige wat er hoeft te gebeuren, is dat je de volledige keuken leeghaalt en het  bedrijf doet de rest voor je. Vaak kun je dan binnen twee dagen alweer beschikken over alle losse delen en beginnen met het opnieuw inpakken van je kastjes. Het voordeel is dus dat je geen moment zonder keuken komt te zitten en dus ook gewoon prima kunt koken terwijl je kastjes naar de spuiter zijn.

Kies voor een erkend bedrijf

Ondanks het feit dat je misschien denkt het zelf wel te kunnen, is het verstandig dit niet te doen. Het spuiten van de kastjes is namelijk een vak apart. Wanneer je dit niet op de juiste manier doet, zul je het tot in lengte van jaren blijven terugzien. We kunnen je alvast verzekeren dat er mensen bij je thuis zijn, die zich hier ontzettend aan gaan ergeren. Dus wil jij verzekerd zijn vak een vakman die de klus professioneel voor je klaar? Neem dan een kijkje op https://keukens-spuiten.nl/ voor de beste spuiters. Zo ben je niet alleen verzekerd van goed geleverd werk, maar krijg je ook nog eens garantie. Mocht er dan onverhoopt toch iets gebeuren, bijvoorbeeld het vroegtijdig afbladderen van de verf, dan wordt dit gewoon kosteloos voor je hersteld.


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
Een inleiding tot nieuwbouw: het creëren van dromen

Nieuwbouwprojecten vormen de kern van de vastgoedmarkt, waarbij visionairen en…

Read More
thumb-img
Extra ruimte in en rondom je huis creëren? Dat kan!

Wanneer je graag aanpassingen wil doen in je huis is…

Read More
thumb-img
De noodzaak van een aannemer voor klusjes in en om het huis

Of je nu een kleine reparatie nodig hebt of een…

Read More
thumb-img
Innovatieve airco oplossingen

In Maastricht, een stad bekend om haar historische schoonheid en…

Read More
thumb-img
Deze 4 dingen zijn onmisbaar op de bouwplaats

Op de bouwplaats is het van groot belang om een…

Read More
  • Categorieën