Wat is een goed moment om een hoogwerker in te zetten? 

Hoogwerkers zijn machines die je kunt gebruiken in de bouw. Het onderhouden van grote gebouwen kan soms lastig zijn. Dit is al helemaal zo als het gebouw zo hoog is dat je er niet bij kunt komen. In dit soort situaties is het handig om met een hoogwerker aan de slag te gaan. Er is een grote verscheidenheid aan machines met verschillende werkhoogtes, motoren en functionaliteiten. Lees dit artikel om erachter te komen in wat voor situaties je met een hoogwerker kunt werken.

Het inzetten van een schaarhoogwerker

Een schaarhoogwerker kan alleen verticaal in de hoogte omhoog. Hierdoor zijn ze ideaal voor onderhoud aan en in gebouwen. Er zijn drie soorten schaarhoogwerkers: elektrische, hybride en diesel. De elektrische schaarhoogwerkers zijn voornamelijk geschikt voor binnengebruik en hebben een lagere hefcapaciteit. Ze hebben non-marking wielen en zijn niet groot in vergelijking met andere schaarhoogwerkers. Diesel schaarhoogwerkers zijn ontworpen voor buitenwerk op allerlei soorten terrein. Sommige modellen hebben stempels om de hoogwerker te stabiliseren.

De telescoophoogwerker

Een telescoophoogwerker is een diesel hoogwerker met een vier keer vier aandrijving. Deze hoogwerker is ontworpen om op erg hoge hoogtes te werken. Deze en nog veel andere soorten hoogwerkers zijn te huur via Vertifix. Je kunt hier natuurlijk ook je eigen hoogwerker kopen. Wanneer je een kijkje op de website neemt zul je veel diverse hoogwerkers tegenkomen en kun je een keuze maken voor welke je wilt gaan. Ook voorziet Vertifix jou graag van advies als je niet weet welke hoogwerker het handigste is bij een bepaalde klus. 

Een auto- en aanhanger hoogwerker

Auto- en aanhanger hoogwerkers zijn hoogwerkers die deel uitmaken van een voertuig en deze zijn dus nuttig voor projecten waar je voortdurend in beweging bent en je moet verplaatsen. Denk aan het snoeien van een hoge heg, het wassen van glazen en het onderhouden van straatverlichting. 


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
Vloerkleden en verbouwen: Zo kies je de juiste vloerkleden voor jouw verbouwde ruimte

Als je aan het verbouwen bent, denk je waarschijnlijk al…

Read More
thumb-img
Wat kan je na het doen van een rechtenstudie?

In Nederland staat het studeren van rechten bekend als iets…

Read More
thumb-img
Hoe kun je geld besparen op je vaste lasten?

Het leven is steeds duurder aan het worden. Daarom is…

Read More
thumb-img
Dingen die je moet weten over het renoveren van een zwembad!

Verbleekte folie, scheuren in het beton, tegels en kunststof of…

Read More
thumb-img
Verkoop je oude pallets door

Heb jij een (eigen) bedrijf en beschik jij over veel…

Read More
  • Categorie├źn