Hoe sluit je een schaftunit aan?

Een schaftunit kan je ook wel vergelijken met een schaftkeet. Het kan gebruikt worden als tijdelijk verblijf, maar het kan voor meerdere mogelijkheden gebruikt worden. Als kantoor, tijdelijke woon vestiging, maar ook op een bouwterrein zijn deze units ideaal. Het huren van een unit is dus zeer voordelig. Jij kan jouw unit huren bij ‘’Ditisplek’’. Zij bieden jouw mogelijkheden. Om een schaftkeet goed te laten werken, moet je een paar aansluitingen doen. Lees het artikel verder voor de tips bij het aansluiten van een schaftunit. Zo krijg je precies wat jouw schaftunit jou kan bieden. 

Wat heb je nodig om een scahftunit aan te sluiten?

Het is van te voren van belang dat je goed nagedacht hebt over de plek waar je de unit wilt neerzetten. Het moet wel mogelijk zijn om de unit aan te kunnen sluiten. Aansluitpunten zijn van belang. Ook moet je ervoor zorgen dat je zeker weet dat de unit op de plek een tijdje kan blijven staan. De unit kan je niet zomaar even verplaatsen. Plaats de unit vooral dichtbij elektriciteitsaansluitingen, watertoevoer en bij een afvoer naar het riool. Als je al deze drie punten dichtbij elkaar hebt, is het ideaal om daar jouw unit neer te zetten. Soms is het nodig om gebruik te maken van verlengsnoeren. Ook dit is echter geen probleem. Het is voor de sanitaire voorzieningen belangrijk dat je de unit dichtbij een watertoevoer en afvoer van riool neerzet. Niet alle units beschikken over sanitaire voorzieningen. Wil je dit wel? Houd hier dan ook rekening mee dat je de unit dichtbij het watertoevoer en de riolering neerzet. Extra faciliteiten kunnen ook altijd toegevoegd worden. Het is zelfs mogelijk om twee units naast elkaar te zetten en de muur er tussen eruit te halen, zodat je beschikt over meer oppervlakte. 

Waar beschikt een schaftunit allemaal over?

Het grootste voordeel aan een schaftunit is dat het veel te bieden heeft. Het biedt onderdak en zorgt ervoor dat je hierin kan leven. Het is ook mogelijk om hier spullen in op te slaan. Jouw spullen bewaar je dan droog en staan achter slot en grendel. Dieven kunnen er niet makkelijk bij. De deuren en ramen van de units zijn van staal. Ook biedt de units warmte en verlichting. Dit maakt het prettiger om in de winter ook in de units te leven of te pauzeren. Een andere optie is om een keukenblok met wasbak in de unit te maken. Dit is niet noodzakelijk, maar het zijn allemaal extra opties. Als je voor een tijdje in de unit wilt wonen, dan is het ideaal om een unit te nemen met extra faciliteiten. Bij Thuis aan Huis wordt jouw unit afgestemd op jouw wensen. Ideaal ook wanneer je later niet meer in je eigen woning kan leven door verhinderingen zoals een trap.


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
Een inleiding tot nieuwbouw: het creëren van dromen

Nieuwbouwprojecten vormen de kern van de vastgoedmarkt, waarbij visionairen en…

Read More
thumb-img
Extra ruimte in en rondom je huis creëren? Dat kan!

Wanneer je graag aanpassingen wil doen in je huis is…

Read More
thumb-img
De noodzaak van een aannemer voor klusjes in en om het huis

Of je nu een kleine reparatie nodig hebt of een…

Read More
thumb-img
Innovatieve airco oplossingen

In Maastricht, een stad bekend om haar historische schoonheid en…

Read More
thumb-img
Deze 4 dingen zijn onmisbaar op de bouwplaats

Op de bouwplaats is het van groot belang om een…

Read More
  • Categorieën