Dit kun je allemaal doen met PVC buizen

PVC buizen worden vooral gebruikt in technische industrieën. Dit is waarom je bij PVC groothandel Engeldot veel verschillende PVC buizen kunt vinden. Je kunt PVC buizen echter ook voor andere doeleinden gebruiken. In dit artikel vind je drie dingen die je kunt maken met je overgebleven PVC buizen.

Laat je creativiteit los gaan

Iemand die perfect wist wat allemaal mogelijk is met kunststof buizen, is Theo Jansen. Hij heeft van buizen enorme strandbeesten gemaakt die door de wind over het strand bewegen. Dit was zijn grote doorbraak naar bekendheid en jij kunt in die voetsporen treden. PVC buizen zijn op zoveel manieren te gebruiken en komen ook nog eens in ongelooflijk veel verschillende vormen en maten. Kunststof heeft een hoge kwaliteit en komt in allerlei kleuren, waardoor ze perfect zijn om goede kunst van te maken. Je kunt het gemakkelijk snijden en vervormen met hitte, waardoor de opties echt eindeloos zijn. Natuurlijk vraagt zo’n groots kunstwerk ongelooflijk veel tijd en werk, maar je kunt natuurlijk ook voor iets veel kleiners gaan. Dankzij de verschillende formaten PVC buizen, kun je werkelijk alle kanten opgaan.

Alles voor de kleinste beestjes

Heb jij een hamster of rat, dan kun je met PVC buizen heel goede doolhoven voor ze maken. Kies hiervoor PVC buizen die groot genoeg zijn voor je huisdier om in te kunnen bewegen. PVC buizen zijn hier geweldig voor, omdat ze van ongelooflijk stevige kwaliteit zijn. Daarnaast kun je de buizen gemakkelijk met elkaar verbinden met PVC verbindingsstukken, waardoor je ze ook makkelijk uit elkaar kunt halen. Je kunt ze daardoor goed schoon houden, want kleine huisdieren laten nogal eens wat poepjes achter die gemakkelijk uit de buis rollen door de gladheid van de buis. Perfect dus om een prachtig parcours van te leggen. Je huisdiertje zal je dankbaar zijn!

Een kwajongens droom

Wil jij je machtig voelen, dan kan dit gemakkelijk met een PVC buis en een spuitbus. Je kunt allerlei dingen in de buis stoppen, zoals bijvoorbeeld een sinaasappel. Vervolgens zet je de spuitbus aan en steek je deze in de fik. Eigenlijk werkt het een beetje als carbid schieten. Door druk op te stapelen in de PVC buis, schiet de sinaasappel weg. Het is dus belangrijk dat de PVC buis niet te groot is, want de sinaasappel moet de buis afsluiten. Zo kun jij je weer echt een kleine bengel voelen die kattenkwaad uithaalt in de wijk. Pas wel op, want wat je ook gebruikt om af te schieten, het komt ongelooflijk hard aan. Je kunt zowel spullen als mensen kapot maken met je sinaasappelkanon. Geen werk voor doetjes dus.


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
Soorten uitbreidingen aan je huis

Soorten uitbreidingen aan je huis Uitbreidingen aan je huis kunnen…

Read More
thumb-img
Het belang van installatiebedrijven

Installatiebedrijven spelen een essentiële rol in de bouw- en technieksector,…

Read More
thumb-img
De keuze tussen DIY en professionele overkappingen

Het toevoegen van een overkapping aan je huis kan een…

Read More
thumb-img
Budgetvriendelijke keukenrenovaties: haal meer uit je geld

Keukendeurtjes en keuken kopen zijn twee aspecten die onlosmakelijk verbonden…

Read More
thumb-img
In deze sectoren zijn afdekzeilen van belang

In Nederland kan het weer erg onvoorspelbaar zijn. Regen, wind,…

Read More
  • Categorieën