De mogelijkheden van mobiele sanitaire units op de bouw

Ben jij iemand die werkzaam is in de bouw? In dat geval kun je ervoor zorgen dat de werkomstandigheden gunstiger worden voor jou en voor jouw collega’s. Dit kun je simpelweg bereiken door het neerzetten van mobiele sanitaire units, waarin jij je behoefte kunt doen tijdens het werken. Vaak zijn er op het bouwterrein onvoldoende wc’s aanwezig, waardoor een mobiele unit een oplossing kan bieden. Het is relatief gemakkelijk om deze unit te onderhouden, indien je deze op regelmatige basis schoonmaakt met water.

Aanbod aan sanitaire units

Er is sprake van een breed en gevarieerd aanbod aan sanitaire units, waarbij je onder andere kunt denken aan mobiele wc’s, portable toiletcabines en plaskruizen. Afhankelijk van het aantal medewerkers dat binnen jouw bedrijf werkzaam is kun je een keuze maken. Verder bestaat het aanbod uit plaskruizen, toiletwagens en toilet units. De units kun je aansluiten op water, waarbij geldt dat zowel de aanvoer als de afvoer op efficiënte wijze kan verlopen. Het biedt verschillende voordelen om te kiezen voor een sanitaire unit. 

Voordelen sanitaire unit

Wellicht dat jij overweegt om een sanitaire unit aan te schaffen of in te huren. In dat geval is het belangrijk om te weten dat deze sanitaire unit goed te vervoeren en te verplaatsen is. Er is weinig spierkracht voor nodig om de wc op een andere plaats in het terrein neer te zetten. Verder kun je de unit gemakkelijk schoonmaken en kan de unit gedurende een lange periode meegaan. De prijs zal per unit ook omlaag gaan indien je kiest voor meerdere toiletten. De hoeveelheid toiletten die je nodig hebt hangt af van het aantal medewerkers. Ten slotte kun je ook kiezen voor een urinoir kopen om extra ruimte te bieden.

Verschillende afmetingen

Het is belangrijk om bij het kopen of huren van sanitaire units te weten dat er sprake is van verschillende afmetingen. Deze afmetingen verschillen per sanitaire unit en per wasbak. Zelfs voor de douches geldt dat er verschillende afmetingen beschikbaar zijn. Bekijk vooraf dus vooral wat voor afmetingen jij nodig denkt te hebben. De sanitaire units of douches kunnen geleverd worden zolang jij deze nodig hebt. Voor het ophalen van de units is vervolgens hetzelfde bedrijf verantwoordelijk.


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
De voordelen van een houten parket vloer

Het uitzoeken van een nieuwe vloer kan nog best lastig…

Read More
thumb-img
Hoe gebruik je een LED strip profiel?

Een LED strip is een mooie manier om een ruimte…

Read More
thumb-img
3 Tips bij het kopen van een ladder

Een ladder gebruiken kan heel handig zijn om klussen in…

Read More
thumb-img
Nieuwbouw: waarom is een opleveringskeuring verstandig?

Een woning is voor velen een grote investering. Het is…

Read More
thumb-img
Bouwcontainer huren: waar moet je op letten?

Bij een verbouwing of een verhuizing is een bouwcontainer van…

Read More
  • Categorieën