De mogelijkheden van mobiele sanitaire units op de bouw

Ben jij iemand die werkzaam is in de bouw? In dat geval kun je ervoor zorgen dat de werkomstandigheden gunstiger worden voor jou en voor jouw collega’s. Dit kun je simpelweg bereiken door het neerzetten van mobiele sanitaire units, waarin jij je behoefte kunt doen tijdens het werken. Vaak zijn er op het bouwterrein onvoldoende wc’s aanwezig, waardoor een mobiele unit een oplossing kan bieden. Het is relatief gemakkelijk om deze unit te onderhouden, indien je deze op regelmatige basis schoonmaakt met water.

Aanbod aan sanitaire units

Er is sprake van een breed en gevarieerd aanbod aan sanitaire units, waarbij je onder andere kunt denken aan mobiele wc’s, portable toiletcabines en plaskruizen. Afhankelijk van het aantal medewerkers dat binnen jouw bedrijf werkzaam is kun je een keuze maken. Verder bestaat het aanbod uit plaskruizen, toiletwagens en toilet units. De units kun je aansluiten op water, waarbij geldt dat zowel de aanvoer als de afvoer op efficiënte wijze kan verlopen. Het biedt verschillende voordelen om te kiezen voor een sanitaire unit. 

Voordelen sanitaire unit

Wellicht dat jij overweegt om een sanitaire unit aan te schaffen of in te huren. In dat geval is het belangrijk om te weten dat deze sanitaire unit goed te vervoeren en te verplaatsen is. Er is weinig spierkracht voor nodig om de wc op een andere plaats in het terrein neer te zetten. Verder kun je de unit gemakkelijk schoonmaken en kan de unit gedurende een lange periode meegaan. De prijs zal per unit ook omlaag gaan indien je kiest voor meerdere toiletten. De hoeveelheid toiletten die je nodig hebt hangt af van het aantal medewerkers. Ten slotte kun je ook kiezen voor een urinoir kopen om extra ruimte te bieden.

Verschillende afmetingen

Het is belangrijk om bij het kopen of huren van sanitaire units te weten dat er sprake is van verschillende afmetingen. Deze afmetingen verschillen per sanitaire unit en per wasbak. Zelfs voor de douches geldt dat er verschillende afmetingen beschikbaar zijn. Bekijk vooraf dus vooral wat voor afmetingen jij nodig denkt te hebben. De sanitaire units of douches kunnen geleverd worden zolang jij deze nodig hebt. Voor het ophalen van de units is vervolgens hetzelfde bedrijf verantwoordelijk.


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
Soorten uitbreidingen aan je huis

Soorten uitbreidingen aan je huis Uitbreidingen aan je huis kunnen…

Read More
thumb-img
Het belang van installatiebedrijven

Installatiebedrijven spelen een essentiële rol in de bouw- en technieksector,…

Read More
thumb-img
De keuze tussen DIY en professionele overkappingen

Het toevoegen van een overkapping aan je huis kan een…

Read More
thumb-img
Budgetvriendelijke keukenrenovaties: haal meer uit je geld

Keukendeurtjes en keuken kopen zijn twee aspecten die onlosmakelijk verbonden…

Read More
thumb-img
In deze sectoren zijn afdekzeilen van belang

In Nederland kan het weer erg onvoorspelbaar zijn. Regen, wind,…

Read More
  • Categorieën