Drie dingen die je niet moet vergeten met je verhuizing

Als je gaat verhuizen, moet je aan veel dingen denken. Meestal weet je ondanks de drukte alle ballen wel in de lucht te houden. Er zijn echter een paar dingen die snel worden vergeten en die te laat worden geregeld. Vergeet deze dingen niet met je verhuizing.

Het aanleggen van internet

Tegenwoordig is internet onmisbaar, zeker thuis. Je gebruikt het om op social media te zitten, om te whatsappen, om Netflix te kijken, om thuis te werken en ga zo maar door. Daarom is het belangrijk om thuis een optimaal thuisnetwerk te hebben. Het is namelijk erg vervelend als je continu storingen hebt. Regel het aanleggen van internet op tijd. Als je al over bent naar je nieuwe huis en het nog moet regelen, loop je het risico dat je een tijdje zonder internet zit. Dit is natuurlijk niet erg handig. Er zijn verschillende aanbieders op het gebied van internet, vergelijk deze met elkaar zodat je het goedkoopste uit bent.

Het afsluiten van verzekeringen

Als je gaat verhuizen, is het afsluiten van verzekeringen iets dat je kan vergeten in alle drukte. Doe dit echter altijd op tijd. Je wil voorkomen dat je je verzekeringen te laat afsluit. Er kan altijd iets met je woning gebeuren, ook als je de sleutel al wel hebt maar nog niet over bent. Belangrijke verzekeringen die je kan afsluiten zijn een inboedelverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering, een opstalverzekering en een overlijdensrisicoverzekering. Het ligt er natuurlijk ook aan of je een koophuis of een huurhuis hebt. Controleer goed wat voor verzekeringen je verplicht moet hebben en welke aan te raden zijn.

Verhuizing doorgeven aan waterbedrijf

Buiten het regelen van gas en licht is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je water hebt in je nieuwe huis. Meestal is er maar één waterbedrijf in de regio waar je woont. Dit waterbedrijf zorgt ervoor dat er water uit de kraan komt. Ieder huis is in principe standaard aangesloten op de waterleiding. Wat jij moet doen als je verhuist, is zorgen dat het waterbedrijf weet dat je woonachtig bent op je nieuwe adres. Vergeet dit niet te doen, want je wil natuurlijk voorkomen dat je water ineens wordt afgesloten.


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
Alles wat je wilt weten over vloerverwarming!

Vloerverwarming heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen in…

Read More
thumb-img
Wat is een bouwkundige keuring?

Als je op zoek bent naar een eigen woning, sta…

Read More
thumb-img
Van gas naar inductie ombouw

Koken kan op twee soorten kookplaten: een gaskookplaat of een…

Read More
thumb-img
Een airco laten installeren Dronten door Polarcool

Woon of werk je in het prachtige Dronten, maar is…

Read More
thumb-img
Koop de beste houtpellets voor in je kachel van Jekro

Ben je op zoek naar houtpellets van hoge kwaliteit voor…

Read More
  • Categorieën