De top 3 beste huishoudelijke apparaten die jij moet hebben!

Schoonmaken vindt de gemiddelde Nederlander geen leuk klusje. Het kost tijd en moeite dat jij liever besteed aan leukere dingen zoals chillen op de bank, terrassen of lekker sporten. Maar het schoonmaken en onderhouden van jouw huis is natuurlijk ook belangrijk. Je wilt natuurlijk niet als er bezoek komt, dat je huis een rotzooi is. In deze blog lees jij welke schoonmaakspullen jij sowieso in huis moet hebben, om wat meer tijd voor jezelf over te houden.

1.De robotstofzuiger is jouw tijdbesparende vriend

Een robotstofzuiger, het klinkt misschien ver van je bed show, maar hij is al een tijdje op de markt. Tegenwoordig hebben veel merken robotstofzuigers in alle vormen, maten en eigenschappen. Er komt steeds meer vraag naar dit moderne apparaat, want wie zoekt er nou niet naar gemak? De Neato Botvac D7 connected is de beste robotstofzuiger die jij kan krijgen. Deze robotstofzuiger kan 120 minuten draadloos zijn gannetje gaan. Verder beschikt hij over een tijdschema en kan hij via een mobiele app naar jouw wensen ingesteld worden. En er zijn nog meer voordelen:

  • – De robotstofzuiger is geschikt voor alle vloertypes;
  • – Dit apparaat is geschikt voor huisdierharen;
  • – Deze robot laadt zichzelf op;
  • – De Neato Botvac D7 beschikt over een comboborstel, grotere afvalbak en Ultra Performance filter.

Kortom, bespaar jezelf de tijd en moeite en koop de beste robotstofzuiger!

2. Stoom je vloer schoon met een stoomreiniger

Ben jij zat van elke week dweilen en stofzuigen? Dan is een stoomreiniger wellicht wat voor jou. De stoomreiniger is verkrijgbaar in allerlei soorten en modellen, maar de beste stoomreiniger is de Kärcher SC4 Easyfix Premium. Dit apparaat maakt alle vloeren brandschoon! Met zijn circa 1 liter waterreservoir kun jij non-stop blijven stomen, want u kunt continue bijvullen. Kortom, deze stoomreiniger geeft jouw alle voordelen waar dit topmerk voorstaat; kwaliteit en professionaliteit.

3. Ramenlappen is nog nooit zo simpel geweest!

De Window Vac van het merk Kärcher kan jou ramen streeploos en snel reinigen. De snoerloze raamreiniger zorgt voor een sprankelend resultaat zonder druppelend vuil water. Niet alleen ramen, maar ook kookplaten, spiegels, deuren en tegels moeten aan dit top apparaat geloven. De accu-aangedreven Kärcher bespaart jou de tijd en moeite. Een kind kan de was doen.


Comments are closed.

Ook interessant voor u!
thumb-img
Ben jij op zoek naar een zaden leverancier? Lees hier snel verder!

Hou jij van tuinieren en ben jij de trotse bezitter…

Read More
thumb-img
Hoe kun je een houten vloer het beste onderhouden?

3 praktische tips om je houten vloer te onderhouden Een…

Read More
thumb-img
Zorg voor warmte in je huis

Iedereen houdt van een aangename temperatuur in huis, en omdat…

Read More
thumb-img
Welk materiaal is geschikt voor een garagedeur?

Ben je aan het kijken naar garagedeuren? Wil je een…

Read More
  • Categorieën